Jawapan

2014-10-31T12:09:00+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
BM-ade bahagian tatabahasa,kefahaman,novel dan karangan SC-Subjektif,tapi tak pasti die punye soalan macam mne BI-Section A(correct the error),Section B(transfer information and short message),Section C,Section D(essay) MT-tak sure ade ke tak objektif SEJ-subjektif semuanya PAI-subjektif semuanya *tapi saya tak sure sangatlah ni.Susah ke senang tu brgntung kt soalan and kfhmn diri kita XDXDXD
insyaallah saya akan doakan kejayaan akak....tapi akak dah final exam belum?
ohhh,akan belum final exam jugk.Nnti 09/11 akak exam.jawab leklok ye dikkk XDXD
ok...insyaallah saya akan jawab yg terbaik...akak pon sama yerr..jawab elok2...tahun depan nk pt3 pulak...huuhuuhu^_^
Brp peratus kalau nak dpt A? *pt3
tak tahu lagi.die atas kementrian. kadang tu 75 bru A,ada tu 80 lebih bru A,taktahulah.Skrng ni ssh nk dpt A sbb gred trlampau tinggi
2014-10-31T12:32:19+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Semuanya subjektif susah tu klu tak belajar,tapi math mmng usah kebnykknnya sbb kna buat dlam bentuk subjektif
owhh.....untuk final exam nanti saya ada 8 subjek termasuk kh.....n semuanya format pt3....math memang susah tambah2 lagi cgu saya tu dia terlalu disiplin..kalu kita salah buat jalan kira tapi jawapan dah betol tetap tk boleh dapat markah.
terima kasih sebab explainkan untuk saya..lepasni kena lah saya buat banyak latihan untuk math nanti..hmmm klu tk keberatan...doa doakanlah kejayaan saya yerr...terima kasihh..:)
mmng la yang.. sume cikgu akn tanda salah kalo jln kira slh tpi jwapan betul.. bukan cikgu awok je.. [cube bygkn adek nk gi melaka tpi pegi ikut jln nk gi johor.. tup2 adek smpai kat melaka.. x ke pelik tu??] (<--- x paham ayat ni tnye fmily) skema kmentrian pun akn wat camtu.. even jwapan betul tpi jln kira tetap salah.. x pe lah.. trangkan bnyak2 takot x paham... tunggu je lah f3 nnty ea.. ^_^
ishhh..dah paham sangat...hehehehe..^_^ok lah trima kasehh ehh...