Salam,,,nak tanye seket??kite ni sebenarnya da abiz pekse ke belom ??kate buat pbs ,,tak bole nak enjoy sgt lepas pt3,,tapi kat sekolah pown ,,bukan buat pbs..tp buat bising,,ape laah nasib batch tahun ni,,,sume org ta nak kite happy ..:(so sad feeling!!!harap ad org yg fhm.!!
#stress

2
awak ni belum abis exam lagi sebab awak belum spm lagi..saya faham perasaan awak tu tp sabar la....awak jgn pula buat bising tp awak buat benda yg berfaedah..harap membantu

Jawapan

2014-11-09T22:23:34+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Saya faham perasaan awok tuu..dun worry..just anggap pbs itu satu game
2014-11-09T22:53:47+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Kt sklh sya pn mcm tu jugak. xde buat pbs pn. byk b'sukan ada la -.- ckgu kata je nk wat pbs, tp satu ckgu pn xmasuk kls
Ws
Waalaikumusalam . Sebenarnya dah . Kat sek sy dah habis skrg ni tgh bt aktiviti . Pbs rasanya result dpt dlm mggu ni or mggu dpn .