Aasalamualaikum~
nk tanya mcm mana nk buat fb n akaun yahoo? ana dah cuba buat tapi x mnjadi..
Bleh sapa2 tlong ana bagi thu mcm mana nk buat fb?? nak jwapan yang jelas tau...
Please!! 10 mata ana bagi.. SHUKRAN~ :)

2

Jawapan

2014-11-22T12:43:29+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Ana boleh ajarkan ... itu pun kalau anti ingin ana ajarkan ...
1 5 1
okeyboleh.. hnya skadar ajarkan ana shaja~
ye keeeee ~~
2014-11-22T13:51:54+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Cuba buat akaun e-mel dulu... kalu x boleh yahoo, cuba bua tgoogle akaun, ni lebih senang.. and lepas tu nk wat akaun fb just taip dekat google- sign up facebook..
harap ini membantu~ ^_^
1 5 1