Jawapan

2014-12-01T21:00:53+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Saya x mohon mana2 pon. huehuehuehuehe
betul x??hehehe
yeke?? taktau pulak.. yela kot. ahhah..awak mohon ke? btw.. good luck untuk ukkm kalau awak mohon
btw ukkm lau nak ambil ujian,tempat ambil ujian tu d mana?
I hope so.. thanks
awak boleh pilih. pilih yg mana dekat dgn rumah awak. awak duduk sabah kat mana?
2014-12-02T14:21:29+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Saya dah mohon untuk kv dan others school. If you have question, you may ask me.
awak dari negeri mana? sekolah ape yg awak dah mohon?hehe n awa g skolah g tak yg msa awa memohon?