Jawapan

  • JJJJJ
  • Bercita-cita tinggi
2014-12-31T23:25:34+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Kalau awk x tau add math awk kan blh belajar dengan murid lain...Semoga berjaya ye...
3 3 3
Jawapan Paling Bijak!
2014-12-31T23:29:47+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Awk jgn ckp diri awk bodo bukan awk sorang je yg x tau add math mungkin ada orang lain yg lg teruk dr awk...Saya percaya awk blh buat...Semoga berjaya ye...
2 3 2
Hello.:hai..awak kena ingat xde spe kt dunia ni yg bodo..yg bodo hanyalah org yg tidak berusaha yg boley menjadikan diri mereka bodo dn tidak pandai..thniah dpt msuk kls no 2.awak x perlu khuatir klo rse x boley bwk subjek itu..cdgn saya adalah cube msuk kls tu dn bljr +mth sprti biasa..if klau rase x boley bwk dn mmg x mnt stop dn bincg ngn family or parent tuk tukar kls..sbb ape klo xde minat dlm subjek tu ssh untuk awak focus pd pljrn yg lain percayalah..apa2 pon try dulu sblum mgalah.okey
Taj baik ckp mcm tu pada diri sendiri.... Cuba dulu mana tau tetibe awk bleh ke... Blajar slow2 n banyak kan brtanya klu tk phm apa2. Jgn simpan n lg satu ajak kwn2 unt slalu buat study grup insya Allah awk bleh...