Sorry nak tanya sikit......disebabkan aq dah tak lama online ... tak semestinya kamu semua nak bls dendam kat saya.....apa yg saya dah buat sampai korang semua nak bls dendam kat saya.......hmmmm......saya tahulah siapa yg buat ini semua,.,,,.....tapi control lah sikit.......awak ingat saya tak login lama maksudnya awak blh bls dendam ke......awak ingat saya takde perasaan ke?????....hmmmm.....nanti mesti korany laporkan yg aq salah gunakan lmn ni.......bkn apa....juz aq tak fhm apa sebenarnya masalah awak???????

1

Jawapan

2015-01-15T13:28:50+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Sabar . Sabar itu separuh daripada iman . mungkin orang tu tersalah anggap pada awak . awak harus tabah.satu hari nanti mereka akan tahu kenapa awak lama offline :))
tapi sabar itu daripada iman kalau islam lah xD