Jawapan

2015-03-20T13:11:03+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Mengikut apa yg diberitahu oleh kaunselor saya,
mula2,kena ada penghargaan..yg ni awk tulislah sapa yg awk nk hargai..then buat pengenalan,yg ni awk bgitau yg awk da pilih kerjaya yg awk dah pilih,pastu cakaplah kerjaya awk tu apa tugas dia,apa sebab awk pilih kerjaya tu.next,kerjaya yg awk kaji/minati..lps tu..syarat-syarat kemasukan.saya rasa yg ni awk kena search kot.-kot lah-..eh!yg pasal pengenlan kerjaya tuh,pasal apa tugas dia dalam bidang yg awk pilih tu awk msukkn kat dlm 'skop bidang kerjaya'.yg ni utk tajuk yg seterusnya.last awk buat kesimpulan..pastu lampiran..klau x silp saya lampiran tu optional.tpi lbih baik letak kot.
saya harap ini dpt membantu.
p/s:awk da start buat ke?sy pun kena buat jgk..bru buat ckit tpi
kerjya saya tak tahu nak pilih apa.actually,saya lbih suka bidang kedktoran,tp,memandangkan pihak MARA dah tak sponsor yg ambik kedoktran,so saya nak tukar.awk pilih kerjaya apa?tanya je..jgn slh fhm.hehe..