Jawapan

2015-02-19T22:30:46+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Kalau boleh, kalau tak keberatan, belajar lah form 3 dengan guru yang terlatih, kat tusyen ke
Ataupun kalau tak nak, minta tunjuk ajar dari ibu bapa, sahabat atau guru sekolah.
Kalau nak belajar independently, belajar online je, tengok notes yang orang post online. Cuba untuk faham sendiri.
Tapi, mulakan semua dengan bismillah, betulkan niat, belajar bukan sahaja untuk berjaya, tapi belajar untuk Allah SWT.

Harap membantu
2015-02-20T21:37:21+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
0oooo.
masuk kelas tuisyn,
belajar dengan cikgu,
dan selalu membuat ulang kaji selepas belajar dengan cikgu yang quatified bagi kamu......
:) :)