Jawapan

2015-02-20T13:44:58+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Pasukan Bola Jaring,Sek. Keb. Seri Kenangan Darau,22000 Jerteh,Terengganu.

Encik Musa Bin Hassan,Setiausaha Sukan,Sek. Keb. Seri Kenangan Darau,22000 Jerteh,Terengganu.                                                                                         24 APRIL 1998.        Tuan,
Memohon Sebiji Bola Baru Bagi Menggantikan Bola Lama  
Saya sebagai Ketua Pasukan, Pasukan Bola Jaring Sekolah Kebangsaan Seri Kenangan Darau ingin memohon sebiji bola yang baru bagi menggantikan yang lama.
2.       Bola yang sedia ada itu telah rosak dan tidak dapat digunakan lagi. Kami memohon bola baru itu melicinkan lagi latihan yang sedang kami jalankan sebagai persediaan untuk menghadapi perlawanan yang akan datang.
3.       Kami berharap permohonan kami ini akan segera diluluskan. Dengan ini latihan yang kami adakan setiap hari itu tidak tergendala.
4.       Untuk pengetahuan tuan, kami hanya mempunyai masa dua minggu lagi untuk berlatih sebelum turun ke padang untuk menghadapi perlawanan.
Sekian, terima kasih.
Yang benar,Widyawati…………………( WIDYAWATI BINTI HUSAIN )Ketua Pasukan,Pasukan Bola Jaring,Sekolah Kebangsaan Seri Kenangan Darau.

kalau rasa-rasa karangan ini salah boleh tolong betulkan   :):)
2 5 2