Jawapan

2014-04-04T08:36:29+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Alamat penghantar                                                                                                                                               _______________________________________________________________________________________Alamat penerima                                                                                               Tarikh                      Tuan/puan                                                                                                                                               Tajuk                                                                                                                                                     Perenggan pertama rapat di sebelah sisi                                                                                         Untuk perenggan ke dua dan seterusnya mulakan dgn 6bor 2 dan 6bor seterusnya bagi setiap permulaan perenggan setar jarak sedikit dari 6bor sebelum menulis                               Akhir sekali tandatangan,nama & jawatan
1 3 1
2014-04-06T11:51:03+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Taufik bin Lahamid,
Batu 27,Jalan Kelubi,
Kampung Telok Gong,
78200 Kuala Sungai Baru,
Melaka.
_________________________________________________________________________
Puan Emyliana binti Rasih,
Guru kelas Tahun 5 Crdas,
Sekolah Kebangsaan Dato'Naning,
78000 Alor Gajah,
Melaka.                                                                                                19 MAC 2014.

Puan,

Tidak Hadir ke Sekolah.

Dengan segala hormatnya pkara di atas merujuk.

2. Saya Taufik bin Lahamid ialah salah seorang murid Tahun Enam Inovatif. Saya ingin memaklumkan kepada puan bahawa saya tidak dapat hadir ke sekolah selama dua hari. Tarikh saya tidak dapat hadir itu pada 19 dan 20 Mac 2012 iaitu pada hari Isnin dan Selasa.

3. Saya tidak dapat hadir ke sekolah pada dua hari tersebut kerana demam. Saya mengalami demam kerana terkena hujan panas pada hari semalamnya sewaktu pergi membeli barang di kedai. Selepas saya pulang ke rumah, kepala saya pening dan badan saya berasa menggigil.

4. Untuk pengetahuan puan, saya sudahpun dibawa oleh bapa saya ke klinik untuk mendapat rawatan daripada doktor. Beliau telah memberi saya ubat demam dan antibiotik. Doktor juga telah memberi saya surat cuti sakit selama dua hari iaitu pada hari yang saya tidak hadir ke sekolah itu.

5. Bersama-sama surat ini, saya sertakan surat cuti sakit yang telah diberikan oleh doktor untuk rujukan dan tindakan pihak puan. Saya meminta maaf jika ketidakhadiran saya ke sekolah telah menimbulkan kesulitan kepada pihak puan. Saya berjanji akan hadir ke sekolah setelah tempoh cuti sakit saya habis. Saya juga akan menyiapkan semua kerja sekolah yang tidak dapat dibuat selama saya tempoh saya tidak hadir tersebut. 

Akhir kata, perhatian dan kerjasama pihak puan diucapkan terima kasih.

Sekian.

Yang benar,

Taufik
……………………………
(TAUFIK BIN LAHAMID)
Murid Tahun Enam Inovatif,
Sekolah Kebangsaan Sungai Tuang.

1 1 1