Jawapan

2015-03-19T13:36:18+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Bab 7
John Taylor dah tak mimpi pasal diri sendiri lagi,maksudnya semua dah normal macam biasa.pastu isteri dia mengandung dan terpaksa behenti kerja sbb bank taknak bayar gaji dia.john taylor cite kat Zsolt, tuan punya cafe pastu isteri dia ditawarkan keje kt situ.Andrea buat banyak perubahan kat cafe tu sampai bukan setakat lelaki je yang pegi,pelanggan perempuan pun datang jugak.tapi walaupun semua dah okey,john takleh lupakan peristiwa pelik tu.jadi dia buat research.pastu dia dapat tahu banyak bende termasuklah perkataan doppelganger.die pun bagitahu isteri dia.pastu dia nak tahu lagi kenapa perkara tu berlaku kat dia?

Bab 8
ringkasannya,dia jumpa kawan dia masa dia balik kampung.kawan dia tahu byk bende sebab keje sebagai penulis. dia pesan kene hati2 sebab kemungkinan doppelganger bawak mesej sesuatu yg buruk akan berlaku
(mintak maaf ayat belit2 :D)