Jawapan

2014-04-09T22:23:34+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Menegur sebaiknya..jika dia tidak memperdulikan..biarkan..sbb kita dh tegur dia yg tak nak..tak pun kasi je khutbah free of charge..then kalau dia degil berkatalah pada dia.".ramai betul ahli neraka sekarang ni". Kalau dia tak insaf tinggalkan je orang macam tu..kita just buat apa yg patut kita laksanakan tapi kalau dah tak nak tu nak buat macam mana..janji kita dh buat apa yg patut..yg lain urusan di dgn Allah
2014-04-10T17:18:12+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Sebagai seorang murid apabila ternampak orang berjudi  perlu membuat tindakan seperti menegur