Jawapan

2015-05-07T17:43:11+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Tak digalakkan
dalam islam seperti sedia maklum hari ibu setiap hari 
- kita perlu hargai ibu dengan cara menolong beban ibu setiap hari bukan hanya pada hari ibu
-ibu kita dapat mungkin happy tp 'hit the trash bin' jugak kalau da sampah tu kan so buang masa buang duit buang kertas
-memang betul susah nak bagi hadiah untuk ibu kita kerana tidak bernilai dengan apa yg mereka beri pada kita jadi kita berikan hadiah doa, senyuman, dan hormati ibu kita 
-tak semestinye kene buat kek atau masak kite boleh tolong dengan cara kemas rumah dan tolong apa sahaja yang kerja yang nampak susah ketika ibu kita buatnya
Harap saya membantu :)
kalau digalakkan?
sebab cikgu nak jwpn digalakkan dan wajar...kamu ada poin tka utk itu?
betul memang digalakan pon sama je jawapan die
ok tq saya akan ubahsuaikan jwpn kamu.. :)
ok
Jawapan Paling Bijak!
2015-05-07T18:26:04+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.


1. untuk menunjukkan kasih sayang.

2.untuk menghormati korbanan ibu.

sorry saya dapat 2 sahaja



1 5 1
untuk mnunjukkn yg kita mnhargai ibu kita
mnnjukkn kita syg ibu
ibu brsa dsygi dn dhargai
tq