Jawapan

2015-05-10T13:15:33+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Slalu wat lthn matematik..ble da slalu wat,mnt tu akn dtng..matematik memakan fkrn yg bnyk dn bnyk mnfaatnye..cbe ye..fighting

1 3 1
Kita kena percaya yang kita blh buat.. Think positive..
Kita kena percaya yang kita blh buat.. Think positive..
fokus and kene minat math ni kalau nak lulus.
Jawapan Paling Bijak!
  • asa
  • AntiSpammer
2015-05-10T13:16:51+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Best kot subjek Matematik, awk patut suka subjek tu sbb die membantu awk dlm kehidupan seharianm dan membantu dlm ujian. Bg sy, subjek Matematik ialah subjek yg paling senang. Klu nk dpt A, bnykkan buat latihan.
2 4 2
saya bukannye tak suke matematik....tp bila dah wat keje math ni,, saya jd blur...dari situ rasa menyampah dgn subjek ni...so sy x nk lah trus tak suka subjek ni sbb kalo kte x suke sesuatu subjek tu...x berkat kita blajar...
awk kena selalu fokus bila cikgu mengajar, klu x fhm tnya cikgu
Banyak buat latihan math.. Math ni subjek yang unik sbb kita bkn belajar nombor je, tpi kita belajar huruf sekali macam algebra..
Kita kena percaya yg kita blh buat.. Think positive