Jawapan

2015-05-13T13:31:35+08:00

Ini Jawapan Diperakui

Ă—
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Kena tahu keupayaan diri sendiri. Tadi saya baru je habis exam Paper 1&2 English . In my opinion, exam english kali ni lagi senang dari b.m . idk why~~ kalau nak buat karangan tu, pilih mane yang senang.. yang boleh kita hurai panjang² .. Kalau boleh , kalau nak pilih krgn tu, tengok tajuk mane yang agak2 kita ade pengalaman. Macam tadi, saya pilih krgn kebaikan dan keburukan mobile phone, of course senang kan.. ikut pada kemampuan diri la