Jawapan

Jawapan Paling Bijak!
2015-06-05T23:31:01+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Don't just totally get away from them ...try to advise or eventually change their attitudes
2 5 2
2015-06-05T23:36:11+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
X semestinya apa org tu kata betul .. kita kan ada akal fikiran ,, kita boleh tau apa yg dia buat tu betul ke x ,, kita boleh beza org tu baik atau x berdasarkan perangai dia etc.
1 5 1
ohh . maknanya kita kene siasat dlu sblum dgr ckp dia ? hehe
kalau saya lah ..
sebb saya pernah kena mcm ni .. seorg anonymous ckp kt kwan saya yg saya ni xbaik la apa la.. then kwn saya tu xpercaya n straight forward tnya saya .. yg saya ni ada buat pape ke kt org tu etc.. lpstu saya hnya jwab " try la kwn dgn saya seminggu & try buat kesimpulan"
oh . hahaha . pandainya awak psycho dia ^^ terimakasih
haha sama sama .. pengalaman tu ergh ><