Jawapan

2015-06-07T21:23:02+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
HARAP-HARAP GAMBAR INI BOLEH MENOLONG AWAK..
2 5 2
sorry awak.. rasanya dia nak dlm bahasa inggeris
Ape-ape je laa..
ala... ok apa.... dia mintak cara-cara je... nnti dia ikut je la format tu.... pastu tukar dlm BI
betul tuu..
2015-06-07T21:25:34+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Ni contoh yang saya dpt dari google... awak boleh discover sendiri..  search je 'How to write a postcard'
2 4 2
Tiru nampak
jangan marahh..
haha saye pon xberapa mahir sgt .. malah kt skolah xpernah buat pun poskad