Jawapan

2015-06-12T00:01:03+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
First, tulis formula di mana2 krtas kecil , di memo pad ke ..  lepastu letak di mana yang boleh awak tengok hari2 . example, di pintu almari kee... di dinding bilik ke ..
and yang paling penting time study math , kita kenalah tengok formula .. thats meant .. letak krts formula tu kt atas meja .. klau x ingt formula tgk .. tgk and tgkk selalu  so, dgn tidak langsung kita akan ingt sendiri dan akan  terbiasa dgn formula tu .. :)
1 5 1
  • Ayed
  • Pengguna Baru
2015-06-12T02:19:49+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Kalau nak ikutkan, formula matematik ni sebenarnya banyak. Nampak je banyak tapi sebenarnya yang kena hafal sikit je. Kebanyakannya nanti kan ada diberi waktu peperiksaan. Maknanya kat sini lebih penting sebenarnya tahu formula tu guna untuk apa dan macam mana nak guna formula tu. so bolehlah start teliti formula2 yang biasa diberi waktu exam dan biasakan guna formula tu. Semoga berjaya c: