What is the problem with moderator ni?

aku bagi link yang betul untuk orang tengok dari sumber yang benar..
aku bukan kaki rembat nak copy jawapan dari website orang pastu paste kat sini.
pastu dia delete sebab kata aku spam? wth bro?

1
harusnya kau sadar dari awal, dalam menjawab tu harus pakai bahasa sendiri, tak boleh memberikan jawaban berupa link yang mengarah ke web lain, kau harus paham peraturan di brainly ini

Jawapan

2015-06-13T13:52:06+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Bawa bersabar . mungkin moderator tu jealous dgn awak sbb awak boleh jawab soalan yg ada dalam ni .. sabaar ye :) 
mmg marah ni >:( ada ke patut website lain semua dia tak kasi letak. Habistu jawapan nak dapat dari mana buku teks je ke? :<
tu laa , saya pun nk share pkai website pun kene halang . kalau dah tak boleh , saya salin balik . tapi penat sikit laa . asalkan dapat bantu . korbankan je . maybe tu syarat moderator .. :)
hahahahaha paste je la moderator bukan on selalu pun. xD paling2 jawapan tu boleh stay 24jam :P
haha .. setuju . kalau kene marah pun , bukannye dia boleh pukul :D