Jawapan

2015-06-17T15:46:41+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Macam mane nk buat borang soal selidik kegiatan ekonomi

awk boleh tlong bgitau .. mcam mna buat borang tu ? taip or tulis ? soalan dia ?
bahagian A- nama
umur
jantina
kaum/kewarganegaraan (depends on kwsan kajian)
sektor pekerjaan (kerajaan, swasta, kerja sndiri)
jenis pekerjaan (cth: pertanian dll)
alamat tmpat kerja
pendapatan bulanan
ni buat jawapan pilihan. nnti responden tu hanya perlu tick sahaja. kita yg kena bg jawapan pilihan
bahagian B
cadangan usaha (bgi at least empat pilihan jawapan)
kegiatan ekonomi yg berpotensi (buat dlm bntuk pilihan jwpan jugak)
all we have to do is cari maklumat smua tu lah. Allah jenuhnyaaa. haih
thank you :) ok sy dh faham
2015-06-17T15:49:47+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Kalau berdasarkan apa yg cikgu saya cakap, kena cari definisi utk setiap word. apa mksud kegiatan and apa maksud ekonomi. and then gabungkan kedua dua definisi tu. kemudian takrifkan kegiatan ekonomi berdasarkan kawasan kajian kita. wallahu alam
ohh ! TQ . awak juga buat benda yg sma eh ? .. tajuk dia konsep kegiatan ekonomi kan ?
yaaa.
chat sy :D
inbox saya dulu ;)
okey