Jawapan

2015-06-17T16:40:14+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Bahagian A (maklumat responden)
bahagian B (soalan tentang kajian)
1 1 1
buat soalan cthnya, apakah usaha yg boleh anda lakukan utk mningkatkan pndapatan anda sekarang?
and then kita buat pilihan jwpan, so responden tu just tick je.
kita kena cari isi lah.
awak ada wc tak ? snang nnti klu nk tngok cth borg selidik ?
emm ws ja boleh tak? wc saya ada problm
nah 0175923473 nnti pm saya
okey . btw thanks .
2015-06-17T16:42:17+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Awak  nyatakan jenis pekerjaan n suruh diorang yg pilih tnda  atau bulat kan ker and awak nyatakan lah aper yg awak nk tnya kt diaorang

1 1 1