Jawapan

2015-06-18T16:40:41+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Pt3 geo ialah tentang kajian lapangan.. kita akan memilih sebuah kawasan kajian dan membuat kajian tentangnya dri segi kegiatan ekonomi.
1 5 1
ade apa apa lagi nk tanya pun blh...
sama sama....
yg jadual: - data,tajuk n sumber... garaf:tajuk,petunjuk n etc.. cadangan yg dia nk huraian tu n last skli potensi,fakta,huraian,contoh tu kne buat mcm mne plak.. maaf bnyak tnye.. sorry
2015-06-18T16:47:25+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Buat kajian tentang kawasan tempat tinggal anda..latar belakang tu macam 'dikawasan saya kegiatan ekonomi adalah perniagaan dan konsep pula macam maksud kegiatan ekonomi. kalau latar perniagaan pergi lah kira berapa banyak kedai dekat situ and then soal selidik owner kedai tu dengan soalan2 anda.soalan kena uat sendiri contoh kenapa pilih kawasan ni atauberapa untung sebulan or whatever..create your own question



2 4 2