Jawapan

2015-06-18T17:13:02+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Cikgu awak ade kasi cnth or cara nak buat x ???
cikgu saya tak bagitahu pon cara or contoh
spptnya cg awak bimbing huhu cuba tnye nnti eh caranya hehe
okey,sekolah mana.?kne buat tajuk apa?
2015-06-18T17:15:51+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Contoh dia brainly.my kamus dewan or buku rujukan   majalah or whatever u want to refer
bukan folio and no need to binding act
tapi boleh bawak evidens dalam kelas untuk salin its more to contoh lah hahaha
Konsep kegiatan ekonomi:-
Kamus Dewan Bahasa dan Pustaka edisi ke-4 mendefinasikan bahawa kegiatan ekonomi sebagai perkara-perkara atau aktiviti yang dilakukan oleh masyarakat.Terdapat banyak jenis-jenis kegiatan ekonomi,antara contoh-contoh kegiatan ekonomi ialah perniagaan,perikanan,penternakan dan lain-lain
tu awak salin dalam kertas or whatever and olah ayat tu jangan bagi sama sebab kalau sama dia potong markah
owhh,dah pernah buat ke.habis sekarang umur berapa?