Jawapan

2015-06-18T22:26:59+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Ttakrifan tu means definisi
mcm maksud lah :)
1 5 1
ohh , okay , thanks , kalau takrif pulak macam mana ?
die mcm sekali je dua2 tu :)
ohh , kiranya takrif sama je laa dengan konsep ?
yaa hehe
ohhh thank you
2015-06-18T22:54:06+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Takrifan tu mcam definisi.. Tapi perlu ditakrifkan menggunakan kamus dewan or sebagainya..  Konsep pula perlu dikaitkan dengan kawasan tempat tinggal.. Contoh konsep kegiatan ekonomi:  Kegiatan Ekonomi yang dilakukan oleh penduduk Kepala Batas ialah melibatkan diri dalam sektor perindustrian dan perniagaan.  
1 5 1