Jawapan

2014-01-14T15:51:10+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Eh,,relaxla,, mathematic sebenarnya senang cuma kita je yg kata susah,,fistly, klau nk buat soalan mathematic mesti ada basic asas tntg matematik dulu..
1 5 1
tapi memang betul betul susah .... saya ni baru darjah 6 tapi bagi soalan macam form 6
erm,,relaxla dulu yer,,soalan math tu apa??
2014-01-14T16:47:44+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Bagi yang memahami konsep dan formula, Matematik ni macam makan nasi. Takyah bukak mata pun dah tahu suap sendiri. Begitu juga sebaliknya, yang tidak faham akan terkapai-kapai dan ketinggalan.

Cara nak genius matematik ni, kena jadikan cikgu math sebagai best friend anda. Macam mana anda mengadu pada kawan apabila hidup menjadi sukar, lakukan yang sama pada guru anda. Rajinkan bertanya, jangan malu dan segan silu. Lepas habis ambil exam, anda akan dapati diri anda begitu berterima kasih kepada guru sekolah, bukannya pusat tuisyen atau private tutor.
math sebenarnye x susah kalau kite usaha semue senag