Jawapan

Jawapan Paling Bijak!
2015-06-22T14:37:03+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
10-20 .
kalau bekumpulan awak boleh buat 5.bahagikan 5 seorang . lepastu awak fotostat je kawan awak punya. data boleh kongsi.
2 5 2
oo. lepastu.. salah seorang kena pilih kegiatan masing2 ke?
maksudnya, soalan korang dalam kumpulan tu kena sama.so, tak kesah la jawapan dia apa pun mengikut responden korang.
oooo. yeke
yess :) tapi yg penting kena fotostat dari kawan bagi cukup berapa responden yg awakbuat.
2015-06-22T14:37:53+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Setiap orang kena ade 20 helai tapi kalo satu group tu 5 orang then bahagi ikut orang setelah siap dijawab oleh responden baru print ikut set asalkan cukup 20 helai untuk dimasukkan dalam fail
1 4 1
salah sorang kena pilih kegiatan masing2 ke ? contohnya si A pilih perniagaan.. pastu B pulak pilih perkhidmatan. mcm tu ke ?
x, semua bincang sama2
pastu tulis dalam borang tu