Jawapan

2015-06-22T22:03:29+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Penentuan kaedah kajian tu mcm kaedah apa yg kita guna utk dpt maklumat
mcm nie:

1.pemerhatian:(huraian )
2.soal selidik: (huraian)
3.temu bual: (huraian)
4.rujukan: (huraian)
1 5 1
Jawapan Paling Bijak!
2015-06-22T22:05:56+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
KAEDAH KAJIAN
a) pemerhatian : saya menggunakan kaedah ini untuk mengenal pasti jenis kegiatan ekonomi di kawasan kajian saya.
b) soal selidik : saya telah membuat soal selidik kepada .... orang responden untuk mendapatkan maklumat
c) temu bual : saya juga telah menemu bual beberapa responden untuk menambahkan maklumat
d) rujukan : saya mengumpulkan maklumat dengan merujuk buku teks dan internet.
# yg kat atas ni contoh
# kalau nak tiru boleh je just tukar2 skit ayatnya kasi lagi best okay.. :)
# goodluck
3 5 3