Jawapan

2015-06-22T23:24:45+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Depands kat kawasan kajian tu ade ape maksudnya mcm ade tempat pertanian sawah padi ke jadi mcm mana nk maju kan tempat tuh contoh jadikan tmpt pertanian sawah padi tu as tepat pelancongan ke something like that :)
tulah masalahnya sekarang.. kt sini x de pape.. dahla jauh dari bandar.. boleh je klau sy nk buat majukan ekonomi dgn cara membina kaw penempatan baru.. tp klau sy buat mcm tu, kawasan hutan pulak kena tebang.. hmm.. btw, tq so much!!
boleh sbb even kalau hutan kene tebang pun ia mendatangkan faedah dgn dpt meningkatkan pendapatan ekonomi ok no prob
okay, terima kasih bnyak2
okok welcome :)
2015-06-23T10:01:08+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Jual la macam2 benda kat pasar ke