Jawapan

2015-06-22T23:41:50+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Macam buat jualan dgn harga rendah then boleh jugak cakap kan mcm shopping complek tutup pukol 10 kalau peruncit ni tutup la lmbt sikit jadi boleh tambah pedapatan dia macam tula
Kita hnya crita psal kdai rncit tu ke??
tak macam bagi idea mcm mana nk tambahkan pendapatan dia
Thanks.