Jawapan

2015-06-23T20:27:23+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Objektif kajian same je macam hasil pembelajaran
contoh:
-menyatakan konsep dan takrifan kegiatan ekonomi
-menyatakan latar belakang kegiatan ekonomi di kawasan kajian(tukarlah kepada nama tempat yang awk kaji) dan persembahan grafik yang sesuai
-memerihalkan cadangan untuk meningkatkan pendapatan penduduk
-menjelaskan kegiatan ekonomi yang berpotensi dimajukan di ......


1 5 1
Awk skolh mne??
-menjelaskan latar belakang perjanjian dan menggambarkan keseluruhan kajian
hehe.sma khairiah
Kt mne tu??
terengganu
2015-06-23T20:29:53+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Objektif utama kajian ini adalah untuk menjelaskan secara terperinci tentang latar belakang persetiaan persekutuan 1895 dan menggambarkan keseluruhan kajian secara umum ~
2 3 2
Objektif tu sekurang2nya ade 3 kan??
Yupppppp!! Soo lagi 2 takde sape2 ke nak share?
Mdzmshh00 ape lgi selpas tu??
Komen telah dipadam
Actually ~ kat skolah saya blm ada taklimat pasal benda nih ...saya hanya dpt info ni dari kwan saya...tak taw pula mesti buat 3 objektif tapi saya rasa korang boleh buat objektif berdasarkan isi kandungan yg diberi :3