Jawapan

2015-06-24T23:11:55+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Kena soal selidik respoden , respoden boleh menyatakan konsep dan taksiran 
2 4 2
yaa hahahahh kalau nak mantapkan ayat boleh cari dlm google tapi jangan copy , awak kena ubah ayat sikit
Kalau perkhidmatan macam mana yee nak cite?Awak ada contoh tak?Contoh kerangka
khidmat macam allianz , awak nak ambil kegiatan apa ? yang senang nak score kegiatan perniagaan
Allianz tu yang insurance eh?Kalau macam kegiatan perniagaan tu macam mana nak huraikannya.?Isi dan huraian?
yap insurans. saya tak berapa pro sangat tap awak search google yee
2015-06-24T23:15:37+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Senang je buat graf jadual dan tafsiran
1 4 1
Kalau perniagaan,perkhidmatan,penternakan dan perikanan cam mana plak?
Bagi keyword je kalau boleh
ambl satu saja kegiatan , jangan susah pilih banyak , satu saja
Terima Kasih
eh kejap,, soalan kata latar belakang kegiatan ekonomi di kawasan calon. habis klw pilih satu je tak kan lah satu kegiatan je bole wt kat tempat tinggal korang? *aku ikut arahan soalan
Kau ada idea yang boleh dikongsi ke ?