Jawapan

2015-06-27T21:34:27+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Kalau skolah saya kerangka kasar kena terrus buat ayat kat situ..ada fakta, huraian dgn contoh sekali..masa buat laporan akhir tinggal tmbh penanda wacana je..
5 1 5
macam tu ker?
ye ke?
yup..tapi tgk cikgu korang la
aah cikgu aq suruh buat mcm tu jugak :D
tapi apa huraian dan contoh2 ! idk ah
2015-06-28T16:24:47+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Kerangka kasar pt3 sejarah adalah berikut

1) buat dalam peta i-think
2) merangkumi pengenalan,faktor,kesan,perkaitan,rumusan,rujukan.
3) tidak perlu dalam ayat yang penuh(point form)(perlu hurai sikit)
4) jika boleh, tambah peribahasa( bonus markah)
6 2 6
yg kena huraian ngan contoh proses awal je
boleh buat peta i-Think ke?
yee serng diorang dh tukar kerangka kasar yg dulu jadi proses awal and kerangka kasar yg sebenarnye ialah boleh buat mcm peta i think..
skrg*
tulis smule bhn dlm jadual jadi fakta pastu huraian dgn contoh brdasarkn bhn rujukan. klau ck skolah sye ckp kerangka kasar cikgu cek ade / x de je sbbnye x penting yg penting waktu wat penulisan je