Jawapan

2015-06-28T15:23:45+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
1.pengenalan 
  -huraian
  -contoh

2.faktor
  a] faktor pertama
     -huraian
     -contoh
  b] faktor kedua 
     -huraian
     -contoh
                
SEHINGGA FAKTOR TERAKHIR
 
3.kesan
  a] kesan pertama
     -huraian 
     -contoh

 SEHINGGA KESAN TERAKHIR
 
4.hubungkait 

SAMA MCM RANGKA FAKTOR DAN KESAN

5.rumusan
 a] pengetahuan
 b] harapan
 c] nilai/ikhtibar

6.rujukan
 




7 4 7
kenapelah takde yg sya nak
asal susah sangat sejarah ni :(
minggu ni mmg last kan so saya nak tanya yg soalan KBAT ni still lagi la x paham paham....cikgu kata nak buat or x nak ikut suka kan tapi ISI dia tu nak buat kat mana ataupun sapa sapa tlng jelaskan pada saya dngn lebih senang maksud nya dlm ayat yg boleh kita all paham...PLEASE...
bagus, thank s so much
hubungkait.. apa tu
2015-07-02T10:36:22+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Mesti ad huraian huraian contoh dan rumusab
3 4 3