Jawapan

2015-06-29T23:53:01+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Maafkanlah dia..tambahn dalam bulan puasa ni... lagi banyak pahala if awak maafkan dia.. benda dh lama jangan diungkit balik...
1 5 1
terima kasih...saya dah pun maafkn dia...tapi untuk brckp sprti biasa stlh dua buln tidk brsuara...saya terasa janggal untuk brckp sprti dlu
Jawapan Paling Bijak!
2015-06-29T23:58:00+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Yes, maafkan dia bukankah tu lebih baik? lagipun tak payah sangat nak fikir sangat ape yang korang dah buat sampai korang bergaduh cam tu.. lupakan je perkara yang lama and teruskan life
2 5 2