Jawapan

2015-07-02T21:28:31+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
- perniagaan online - berniaga secara kecil kecilan seperti menjual burger dan sebagainya
Saya dah buat berniaga kecil kecilan,kerja sambilan and hadiri kursus kemahiran. Lagi kne point tak cukup
2015-07-02T21:29:14+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
-penternakan ikan air tawar
-menternak ayam secara komersial
-perusahaan industri kecil sederhana (IKS)
-perniagaan online
-mengusahakan tanah terbiar untuk pertanian
Iks tu macam kraf tangan kan?
ha ah.. boleyh jugak buat perusahaan kerepek ker.. kuih segera ker.. sbb sumber sng didapati
Ouh okay. Thank you
sokay.. welkam..