BESERTAKAN GAMBAR !! DRAF AWAL => DRAF AKHIR
ni yang saya dah buat tapi tak sure betul ka tak. RUMUSAN tu belum tulis habis. Ada yang cg saya bagi full punya tapi takut korang tak paham. Kalau nak boleh bagi email saya emailkan or wechat ka twitter? Nak tiru boleh ja sbb kita lain skolah and kena la tukaq2 sikit ayt tu

1
sama la kita. otak pun tak berfungsi dah
x pe taun ni je kite stress gile2...taun depan dah free,x yah nak serabut ota fikir pasal periksa penting
hahah. habis geo ngn sj kena praktis oral pulak. ishh. tulah taun ni ja
trial naik cuti raya..oral lpas trial..then rehat sekejap pastu bulan 10 pt3 bertulis
arghh .. sakit kpala camni

Jawapan

2015-07-05T00:26:27+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Boleh diterima tapi cube ringkaskan sikit penerangan awk tu ok?