Jawapan

2015-07-06T22:33:33+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Cuba ketepikan handphone ,dan start belajar . buang rasa malas dan cuba untuk displin diri dan waktu. Kurangkan tengok tv. most of all, jangan terlampau addicted dengan benda2 elektronik mcm hp dan tv
pendek je nak cakap, study dan cuba kurangkan masa main enpon
2015-07-06T22:37:49+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Fokus dlm kelas dan membuat ulangkaji setelah cg membri penerangan.. dgn itu.. awk akan mendapat A.. owhh.. ketepikan rasa malas dan cuba utk bertanya kpd cg2 jika tak fhm apa yg cg ajar di dalam kelas..

satu lagi nk tambah slalu study group satu formula nk mencari rkn study kalau upsr cari 5 org yg dpt A dlm satu satu subjek barulh dpt A gemuk
kalau beragama islam tu,solat lah lima waktu sehari,berdoa dan bertawakal..insyaallah...
just study honestly base on my opinion focus in class and right whatever that involves the subject in your notebook and do a lot of revision and do a lot of past year papers