Jawapan

2015-07-08T17:42:18+08:00

Ini Jawapan Diperakui

√ó
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
1.kejayaan dalam system pemerintahan iaitu dengan mencontohi system bioraksi barat.
2. kejayaan dalam pembangunan ekonomi
3. peningkatan kemudahan asas dan kemudahan sosialberjaya ditingkatkan melalui konsep kesepakatan dan konsep persekutuan
tak sure lah betol ke tak..
lepastu mcam mana nak buat huraian nye? berdasarkan ape?
perkaitan pembentukan persekutuan huraian tuh ade 3 bahagian
1. dari segi Politik 2. dari segi Ekonomi 3.dari segi Sosial tengok jelah kat blog blog.. pnjg sgt malas nk type