Seriously sy nk tny..mcm mne nk tukr nme erk..sy slh tlis mse dftr, pstu sy try prgi dkt edit profail pstu tkn keutamaan..lps sy isi nme dkt Nama Permulaan, tiada apa pun yg brubah smpai skrg wlaupun sy dh off & bka smula akaun,..masih sama je nama "14october"

2
maaf pembaikian.. "Nama Pertama" bkn "Nama Permulaan".. hehe

Jawapan

2015-07-14T01:51:51+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Saya juga cuba, tapi tidak dapat. cara yang tebaik jika anda mahu juga, saya cadangkan agar anda pergi ke opsyen 'edit profile' >> 'hubungi kami'
cuba hubungi moderator website ini secara terus, mungkin mereka dapat beri bantuan teknikal
hmm baiklah..tp sy rse sy tkkan buat sbb sy ni kanak2 ribena lh..hehe xpelh, thnks erk..hmm trpksa lh gne nama ni >.<" sadisnyaa
2015-07-14T10:02:10+08:00
Rasanya orgti tak tau lagi kut