Boleh tak sesiapa bagi soalan and instruction apa yang perlu di buat untuk soalan pt3 geografi? saya belum dapat soalan untuk geo lagi

1
Apa isi yang perlu ada dlm kajian keys itu
konsep dan takrifan,faktor dan punca,kesan langkah2
bukan ke pencemaran air,udara,bunyi,bau
kne buat psl pencemaran udara...
ohh.. ok..

Jawapan

  • wooo
  • Pengguna Baru
2014-06-28T16:21:49+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Calon dikehendaki menjalankan kajian kes tentang kejadian / isu pencemaran alam sekitar (air, udara, bau, tanih) yang berlaku di sekitar tempat tinggal / kawasan sekolah calon. Kajian tersebut hendaklah merangkumi perkara berikut : Konsep dan takrifan pencemaran alam sekitar yang dikaji Faktor atau punca kejadian pencemaran alam sekitar tersebut Kesan kejadian pencemaran tersebut kepada manusia dan alam sekitar di tempat kawasan kajian. Mencadangkan langkah-langkah mengurangkan pencemaran alam sekitar tersebut. Hasil tugasan calon tidak kurang daripada 300 perkataan.