Idk lah bout kajian kes for geografi ni. anyone, can you explain how to do that? it is same as sejarah?

2
thanks kasi tahu :)
ok,,tp awk kna pilih lah antara empat pencemaranyg diberi
pilih antara satu je kan?
yup
ok. thanks

Jawapan

2014-06-28T23:33:52+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Peraka yg sama je kalau tak silap la
ouh.okay. so, how? dia kena buat satu je ke atau semua pencemaran tu sekali?
just piih satu je.. tu di sekeliing tmpat tnggal korg
oh. thanks eh :)
wc..
2014-06-29T08:40:51+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Saya buat satu borang soal selidik and fotostat kan bbrp helai. Pastu saya tblkn muka jumpa bbrp knln rpt di kwsn tmpt tinggal and suruh diorg isi borang tu. Jgn lupa amek gmbr sbgai bukti..
Then, baru boleh buat krgn brdsrkn apa yg kita kaji.

yang tu pun perlu ada ke? kena jugak buat?\
tu supaya krajaan nmpk kesungguhan kita.