Jawapan

2015-08-07T19:46:05+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
ANDA KENE FAHAM APE YANG DIA MAHU DALAM KERTAS SUBJEK PEMAHAMAN, JGN LUPA KENE BACA BUKU SELALU
1 2 1
2015-08-07T20:06:28+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
> selalu buat latihan latih tubi
> time periksa bykkan doa
> baca betul2 kehendak soalan dan check balik jawapan
> kalau rasa was-was biarkan je perasaan tu sebaliknya ingat kat tuhan
> kalau ada soalan yg jawapannya x ingat ke apa mula-2 tutup mata-ingat kebesaran tuhan-dan    gosok belakang tengkuk dgn tgn takpun baca " bismikallah humma ahya' wa amuut"
> make sure time jawab dlm satu soalan tu jgn lebih dr 4-5 min kalau lebih bulatkan soalan       pastu dah siap check balik
> lastly masa menjawab kena jujur jgn tiru biar ikhlas time menjawab
1 5 1
walaupun saya selalu score, saya pun nk cuba lah,mana tahu...
ye, bagusla macm tu