ayat matematik untuk soalan apa
kbat menggunakan akal fikiran.soalan sudah lama keluar tapi kita semua yang tak perasan
ade tapi cume dalam sains dengan matemati je..kali ni diperluas kepada subjek lain
betul
^-^...terima kasih

Jawapan

2015-08-08T22:34:26+08:00
1.sekarang kat malaysia,golongan yg fikir di luar kotak dah sikit,so lpm buat soalan kbat supaya golongan ni bertambah
2.klau ramai org dpt straight A,nanti banyak yg kerajaan nak tanggung...so mereka cume pilih 'best of the best' je supaya duit x dibazirkan pada pelajar yg x brape pandai
ada soalan KBAT sebab dia nk uji otak/minda kita
betul....sebab kalau banyak kerja yang memerlukan pemikiran di luar kotak