Jawapan

2015-08-14T16:43:59+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Kalau dia buat macam tu banyak kali, kemungkinan dia suka. Tpi jangan letak harapan yang tinggi sangat
2 4 2
hmmm.....maybe dia ni pemalu kot...dia nak cakap dgn awk tapi cume awk dgn die je
So nak buat mcm mana?
klau awk ade fb die ke,id wechat atau whatsapp cube awk mesej dia...maybe die ade something nak cakap pada awk
Ohhh okok terima kasih sbb tlg
same ^-^
2015-08-14T16:46:47+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Maybe dia ni suka awk....tapi maybe jugak dia ni ade bende yg x puas hati dengan awk...cube awk beranikan diri,bawa kwn awk sekali jumpe dgn die dan tanye kenapa buat macam tu atau cube awk berkenalan dgn die..rapatkan hubungan rakan awk then dapatkan jawapan kepada perkara tu
2 5 2
hmmm...cube cari org tengah yang boleh tanye dia tapi boleh rahsiakan hal tu...
Ohh okok saya akan cuba thanks for your advise..
sama2 ^-^...klau nak tanya ape2 pasal hal mcm ni boleh mesej saya sebab saya pun same jugak macam awak...cume saya dah perasan dulu dah...
Ok terima kasih
ciee. curhat