what is the question of the theme environment, friendship, school discipline, littering, balanced diet, camping
#pt3(2015)
#oral bi

2
actually , soklan tu depends pada cikgu tau. cikgu just bg text , suh bca then cikgu akan bg ape2 pon soklan yg berkaitan dgn tajuk tu , skema soklan xde pon actually , xpe soklan yg cikgu bg sume sng2 je
thanks
sya pun nie blum lepas oral, msih trtnya2 jg , maaf

Jawapan

2015-08-15T21:48:24+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
The teachers will give you any question and they will ask you to talk about that. They will give you a moment to think about the topic before you start talking. Okay! My advice is before you go into the oral room, just clear your mind and think about some universal ideas. Don't get stucked in the middle of your oral. If you get so, they'll start to prom you questions. This will affect your marks. So, just talk about anything that comes to your mind first. Don't care about your grammatical errors or anything. Just talk. Oral is everything about talking. Right? Be confident in yourself and believe that you can do the best. By the way, when you're at the quarantine room, they'll give you three texts to practice your reading. But then, when you enter the oral room, they will ask you to read one text among the three that you've practiced. So, be alert and I wish you the very best of luck for your oral exam. You can do the best! Fighting!
     ~Shanaya
1 5 1
2015-08-15T22:15:53+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Saya x sure lagi soalan ni akan keluar atau x....but 40 % soalan ni akan keluar
-camping
-discipline
-3 meals
-keeping class clean(cleanliness)

3 meals mean?
breakfast,lunch and dinner
ade lagi soalan yg kitorang target keluar...kalau nak boleh tanye saya
thank you so much for your help
same2 ^-^.....kite kan same batch mesti tolong menolong