Jawapan

2015-08-28T18:55:52+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
-Cita-cita saya adalah menjadi seorang chef.Saya ingin menjadi seorang chef kerana saya sangat suka memasak.Saya selalu memasak di dapur pada waktu lapang.kadang-kadang saya selalu memasak.    

-Ibu saya selalu menggalakkan saya supaya belajar memasak agar saya dapat mencapai cita-cita saya.Sayasudah pandai memasak beberapa makanan,antaranya ialah mi goreng,ayam goreng,ikan goreng dan air kosong.Saya selalu berusaha agar masakan saya tidak rosak.
  

- Walaupun saya selalu memasak tetapi saya tidak pernah lupakan pelajaran.Saya selalu mengutamakan pelajaran terlebih dahulu. Saya tidak pernah lupakan pelajaran.Saya selalu menyiapkan kerja rumah terlebih dahulu.
    

-Saya selalu berharap agar saya dapat mencapai cita-cita saya.Saya selalu tolong ibu memasak di dapur.Semasa ibu memasak saya  selalu cuba menghafal bahan-bahan yang ibu gunakan untuk memasak.  Semasa saya ke rumah saudara saya saya selalu melihat makcik saya memasak bersama ibu saya.
  
 
-Saya berasa sangat seronok apabila saya memasak.Saya berasa sangat seronok apabila saya melihat makanan yang sedap kerana saya sangat suka makan. Saya ingin memakan masakan yang saya buat dengan keluarga saya.Saya harap saya akan ada restoren sendiri apabila saya sudah besar.
      Saya berharap saya akan dapat bekerja di sebuah restoren bersama kawan baik saya.Saya harap saya akan dapat memasak dengan baik sekali. Saya perlu belajar dengan rajin agar saya dapat mencapai cita-cita saya.

#ringkassangat
#perlutambahideasendiri
*HARAPMEMBANTU
1 3 1