Jawapan

2015-08-31T19:46:30+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Ali has 4 apples while Abu has 5 oranges. What is the mass of the sun?
1 4 1
lain macam ajer soalan ni...apa kene mengena ngan matahari?ada keluar ke?tak pernah dengar pun soalan ni...mana ada keluar periksa
takpalah..kbat jugak kan?
Ini for fun je. Tak ya serious sangat
la hai...
2015-08-31T22:39:00+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Maria membeli  sekotak susu dengan harga RM1.55 dan sebungkus biskut dengan harga RM1.70.Dia memberikan RM4.00 kepada jurujual.Berapakah bilangan syiling yang diterima oleh Maria sekiranya jurujual itu memberikannya beberapa syiling 5sen,10sen dan 20sen??