Jawapan

2015-09-04T13:48:49+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
250 ml + 350 ml = 600 ml x 5 hari = 3000 ml
ye ker?? terima kasih
ye. sama2
salah jawapan tu
Eh, silap. Xbce soalan dngn btul. Sori
2015-09-04T14:57:28+08:00
250 x 5 =1250ml  ⇒darabkan dengan lima untuk mendapatkan liter yg digunakan
350 x 5 =1750ml  ⇒selama lima hari.
 
1000ml=1 liter
1250 dan 1750 ÷1000=1.25 liter hingga 1.75liter#