Jawapan

2015-09-04T21:53:46+08:00
28cm - 4cm = 24cm
24cm / 2 =12cm
Tali A = 12cm
Tali B = 12cm + 4cm = 16cm
= 12cm & 16cm
2015-09-04T22:03:35+08:00
(28cm-4cm)÷2
=24cm÷2
=12cm
TALI J=12cm
TALI K=12cm+4cm
          =16cm