Jawapan

2015-09-09T20:19:32+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Ujian aptitude tu macam ujian sycometric . 
haha . lebih kurang cam tu lah . akak pun tak reti nak terangkan even dah laluinya . huhu . ^_^
1 5 1
ujian tu mcm interview adik sejauh mne adik ni bleh berfikir di luar kotak
ok...takut nie
soalan dia lawak lah dikk . mna ada menakutkan .
ye la nk jawap 2 menakutkan
dh la pengawas garang2* pulak 2
2015-09-09T20:20:46+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Ujian aptititud ni boleh dikatakan ujian untuk uji psikologi jugak la....jgn takut bende tu x effct pun kat result adik....dlm tu yg abg ingat ade soalan kerjaya,soalan mate yg x de jawapan langsung dgn soalan sains x silap abg,mase yg diberikan 2 jam 15 minit tapi adiik boleh siap dlm 15 minit je...
1 5 1
adoi....bole pecah kepala nie
ala...soalan mcm tu cume 3 peratus je dlm tu...lain2 cuma soalan kerjaya je
aduhai.....apa la nasib
he3....nanti bila adik jwb kertas tu,mesti adik rase sng di hati
ye la 2